I Love My Brain cykelhjelme fra Nutcase

I love my brain – et budskab med to meninger

Det amerikanske firma Nutcase er et af de mest innovative virksomheder inden for design og nytænkning af cykelhjelme til både børn og voksne. Firmaet står også bag et af de mest opsigtsvækkende mottoer, der med få ord både viser humor og seriøsitet bag den ambitiøse cykelhjelm, der både ser flot ud og beskytter din krops vigtigste funktion: Dit hoved og hjerne.

Mottoet ’I Love My Brain’ – Jeg elsker min hjerne – henviser både til den øgede individualitet i de seneste år, hvor vi som mennesker og forbrugere har ændret vores vaner på den måde, at vi i langt højere grad end tidligere er interesserede i at skille os ud fra den grå mængde og være glade og stolte over os selv. Den anden del af budskabet henviser til den vigtigste funktion en cykelhjelm trods alt stadig har, nemlig at beskytte hovedet mod alvorlige stød ved et cykelstyrt, der i værste tilfælde kan påføre hjernen varige skader.

Lækkert design er lavet for din hovedskals skyld

Hele serien med I love my brain cykelhjelme fra Nutcase bygger på både lækkert design, der er vigtige, idet både børn og voksne skal synes om deres hjelm, for ellers ender den hurtigt med at hænge ubrugt hjemme i stedet for at komme med ud i trafikken, hvor den selvfølgelig bedst tjener sit formål. Derudover er den skabt med henblik på en fantastisk komfort og højteknologisk udviklet materialer, der gennem internationale tests har vist, at de nyeste materialer gør det endnu sikrere med cykelhjelm i trafikken, hvis uheldet skulle være ude

De mange forskellige design har alle et unikt præg, der kan være inspireret fra tegneserieverdenen, være præget med sjove illustrationer eller slet og ret være enkeltfarvede i både stærke farver og de mere afdæmpede. Dermed er der garanti for, at du uden problemer kan finde en hjelm, der repræsenterer din personlighed – og det samme gælder for dit barn, der vil elske de markante hjelme med fartstriberne eller søde blomster på.

Som en ekstra luksus er hjelmene rare at bære på hovedet, idet pasformen er ideel, ligesom det snedige system gør det nemt at finindstille den, hvis der skal strammes op eller udvides en millimeter eller to. Endelig har I love my brain cykelhjelmen en specialdesignet magnetisk låsemekanisme under hagen, så du for altid undgår den ubehagelige overraskelse, det er, når låsen får et stykke hud i klemme. Det er ikke så svært at elske din hjerne med en Nutcase på hovedet.

Smarte hjelme til børn og voksne