Cykelhjelm Nutcase Metroride, Black Tie

DKK 559.20

Her har du en af de mest attraktive cykelhjelme fra Nutcase. Flot sort Metroride Black Tie hjelm, der passer perfekt til dig der elsker en flot, sikker, samt stilren hjelm.

Hjelmen findes i to forskellige størrelser. CE EN 1078 godkendt.

Gå til bestilling

Varenummer (SKU): 1921200609933538 Kategori:

Beskrivelse

Flot og klædelig cykelhjelm!

Nutcase har virkelig gjort sig umage med denne fantastiske hjelm. Hjelmens flotte sorte farve er utrolig pæn og det matte look får hjelmen til at se ekstra fantastisk ud.

Det er ikke alle cykelhjelme der er så klædelig som denne.

Nutcase Metroride Black Tie er utrolig behagelig at have på. Hjelmens bløde puder gør nemlig at den sidder super godt og komfortabelt på hovedet.

Med magnetisk spænde kan du åbne og lukke din cykelhjelm i løbet af ingen tid.

Hjelmens konstruktion gør at den er let at have på. Derudover hjelmen utrolig god til at aflede kraften fra slag. Med en hård ydreskal, samt blød skum skal, bestående af ABS, er du sikker på at få en hjelm hvor sikkerheden er i top.

Bruger du mange timer på en cykel, så er det vigtigt at du finder en cykelhjelm der er behagelig at have på. Vi kan virkelig anbefale dig at vælge denne skønne sorte hjelm fra Nutcase.

Med bløde, slidstærke stropper, har du mulighed for at få hjelmen til at sidde lige på dit hoved. Metroride hjelmen har skruejustering i nakken og er utrolig nem at indstille så den kommer til at sidde perfekt.

Hader du at få sol, vind og regn i øjnene når du cykler, vil du især elske denne hjelm. Med aftagelig skygge har du mulighed for at kunne beskytte dine øjne mod alt slags vejr.

Denne sorte Metroride Nutcase model er selvfølgelig godkendt og er fremstillet i to forskellige størrelser.