Baby Nutty

Baby Nutty cykelhjelme, er som navnet også siger, cykelhjelme til de helt små.
Baby Nutty hjelmene er fyldt med farver og kulør, der gør at de mindste synes det er super sjovt at have cykelhjelmen på.

Viser alle 10 resultater

Gode cykelhjelme til babyer kommer fra Nutcase

Nutcase har altid haft stor interesse i at fremstille cykelhjelme til hele familie, så du som kunde kun behøver at vælge cykelhjelme- fra ét mærke.

Nutcase har studeret både store og små cyklister i mange år og ved hvad den moderne cyklist gerne vil have. Især når det gælder en helt speciel aldersgruppe er vores krav bare lige det højere.

Det er selvfølgelig børnehjelme vi snakker om og især babyhjelme er noget vi gerne ser er så sikker som overhovedet muligt. Nutcase har derfor fremstillet Baby Nutty hjelmen som bare er noget ganske særligt.

Komfortabel og let babyhjelm

En baby hjelm skal være godkendt og så skal der være skruet ekstra op for sikkerheden.

Babyer i trafikken er ekstra sårbare da de jo ikke selv kan afværge et fald, hvis du som forældre, styrter med dit barn på din cykel. Selvom babyer sidder i en cykelstol er de stadig meget udsat hvis du f.eks. skulle blive påkørt eller på anden vis kommer ud for et uheld.

Derfor skal der en god cykelhjelm til så din baby er sikret mest muligt.

Næstefter sikkerhed er lethed og komfort en ligeså vigtig ting. En ukomfortabel cykelhjelm er ikke spor behagelig og slet ikke når man bare er en lille purk.

Alle de ovenstående ting er noget Nutcase er særlig opmærksom på og de har ud fra disse ting skabt en baby hjelm der er både er sikker, let og utrolig luftig.

Baby Nutty fra Nutcase – det sikre valg

Baby Nutty er en In-mold cykelhjelm, hvilket vil sige at hjelmen er støbt sammen af flere dele. Den ydre, hårde skal, er smeltet sammen med hjelmens inderste skal, som er lidt blødere. Sammen danner de en hård kerne der giver hjelmen et stødabsorberende forsvar.

Denne form for sammensmeltning gør også at hjelmen er mere let og sammen med hjelmens ventilationshuller er den også meget luftig. .

Når man køber en Nutcase Baby Nutty, så får man et ekstra pudesæt med der sættes i hjelmen. Puderne er utrolig bløde, hvilket gør at Baby Nutty hjelmen er ekstra behagelig at have på.

Som noget helt særligt har hjelmen utrolig bløde stropper, der føles behageligt mod huden. De er derudover slidstærke så de kan holde til alt slags vind og vejr.

Baby cykelhjelm med magnetisk hagespænde

En af de bedste ting ved hjelmen må så absolut være Baby Nuttys magnetiske spænde. Med spændet kan du med et enkelt snuptag, åbne din babys hjelm uden problemer. Det magnetiske spænde har en god magnet så dit barn ikke selv kan få skubbet magnetspændet op.

Sikkerhedsgodkendt cykelhjelm til babyer

Når du skal vælge cykelhjelm til din baby, bør du udelukkende gå efter cykelhjelme der er sikkerhedsgodkendt. Baby Nutty er en sikkerhedsgodkendt cykelhjelm, som opfylder de strenge krav, som EU har til cykelhjelme

Baby Nutty er en dejlig rund hjelm der nærmest former sig efter din babys hovede. Det er en af de gode ting som hjelmen har vundet points på. Derudover beskytter hjelmen barnets pande, tindinger, samt nakke. Altså alle hovedets mest bløde og sårbare punkter.

Baby Nutty kommer i flere forskellige farver og designs der henvender sig til både piger og drenge.

Little Nutty henvender sig til babyer med hoved størrelserne 47-50 cm.