Nutcase GEN 3

Nutcase GEN3 hjelmen er uden sammenligning den mest populære cykelhjelm som Nutcase har lavet til dato. GEN3 er den klassiske runde hjelm med den aftagelige skygge. Og så kan hjelmen købes både med mange spælske farver og som mere afdæmpet i f.eks sort eller hvid. Nutcase GEN3 er både en super sikker hjelm og en hjelm der er behagelig at have på. Den bindes også til de helt små, hvor den så hedder BABY NUTTY

Viser alle 13 resultater

Vælg en Nutcase GEN 3 – hvis du vil have en sikker cykelhjelm

Hvis du har luret lidt i bybilledet for at se hvad andre har af cykelhjelme, så har du helt sikkert set et hav af Nutcase cykelhjelme. For hjelmen moderne og runde look er så yderst tiltalende at den nu er en klar favorit blandt danske cyklister.

Og hvordan kan det så egentlig være? Det er jo en skaterhjelm. Eller hvad?” Selvom Nutcase egentlig er en skaterhjelm, så fungerer modellen perfekt som pendlerhjelm. Der er ikke nogen regler for hvordan en cykelhjelm skal se ud. Så længe hjelmen er CE EN1078 godkendt og dermed godkendt til kørsel på cykel, egner hjelmen sig perfekt til de fleste cykel-relaterede aktiviteter.

Dog er der enkelte modeller som f.eks. MTB hjelme eller landevejs-hjelme der er, pga. lav vægt, konstruktion, samt ventilations muligheder er mere egnet til andre grene af cykelkørsel. Men betyder det så at du ikke kan bruge disse hjelme som pendler-hjelm, nej det gør det ikke.

Hvorfor er Nutcase GEN 3 så populær?

For det første er det en cykelhjelm der har et utrolig lækkert design. Hjelmen beskytter hovedets mest udsatte steder (læs: Pande, tindinger og nakke) hvilket, som cyklist, er utrolig betryggende.

For det andet er det et mærke der tør noget som ingen andre cykelhjelmsmærker tør. Nemlig at lege med design, mønstre og farver på en måde at man enten tænker ”hold op hvor er det sjovt” eller ”sikke smart og flot designet er på den hjelm” og det er lige netop der at Nutcase kan noget ingen anden kan og formår at skabe noget der matcher alles behov.

Det er nemlig ikke alle der er til sjove designs, så er du mere til stilrent design eller en farve der er nedtonede, så kan du også finde en Nutcase hjelm der vil falde i god jord.

Så selvom Nutcase laver skøre hjelme formår de samtidig at holde det lige på grænsen, så du som kunde ikke bliver helt afskrækket.

Hvor sikker er en Nutcase GEN3 cykelhjelm?

Alle Nutcase GEN3 cykelhjelme er CE EN 1078 godkendt, det vil sige at de lever op til de europæiske standarder og er dermed sikre hjelme. Nutcase har derfor fået tillades til at sælge hjelme her i EU.

CE EN 1078 er et stempel der fortæller dig om hjelmen du står med så sikker som cykelhjelmsforhandleren prøver at overbevise dig om at den er. Spørg derfor altid efter om hjelmen er CE EN 1078 godkendt.

Som sagt er Nutcase GEN3 sikkerhedsgodkendt og har gennemgået forskellige tests for at få det anerkendte sikkerheds stempel.

Hvis vi kigger lidt på hvordan Nutcase GEN3 er bygget op så vil du kunne få et større billede af hvor sikre Nutcase cykelhjelme er.

Nutcase cykelhjelme er in-mold cykelhjelm, hvilket betyder at den yderste skal (hård skal) er smeltet sammen med hjelmens inderste skal (skum skalen). Det giver hjelmen en stødabsorberende effekt og gør at Nutcase hjelmen er utrolig modstandsdygtig over for slag.

I hjelmen sidder der en masse puder der giver en god komfort og samtidig hjælper dig med at holde hovedet helt stabilt hvis du skulle falde og slå dit hoved. Det er betryggende at vide at der er tænkt så meget sikkerhed ind i skabelsen af Nutcase GEN3 og det ikke ”bare” er et hjelmmærke der går op i sjov og skøre designs.

Nutcase GEN3 har slidstærke stropper der er både vandtætte og føles blød mod huden. Stropperne spiller også en vigtig rolle i hvor sikker en hjelm Nutcase er. Mange tænker sikkert ikke over det, men har en hjelm et par tynde stropper der let går i stykker, er det umuligt at kunne holde hjelmen placeret lige og sikkert på hovedet.

Nutcase laver cykelhjelme til hele familien

Som du sikker allerede har set, findes der flere udgaver af den populære Nutcase hjelm. Du kan f.eks. finde Little Nutty cykelhjelme, Baby Nutty cykelhjelme, samt Zone cykelhjelme.

Nutcase skaber cykelhjelme til flere aldersgrupper, så du har mulighed for at kunne købe cykelhjelme til hele familien.

Baby Nutty henvender sig til helt små børn fra 6 måneders alderen, hvor Little Nutty henvender sig til Juniorerne fra 1 års alderen til 5 års alderen. Begge modeller er GEN3 modeller i børne udgave.