Derfor skal du vælge en cykelhjelm fra Nutcase til dit barn

Når der skal vælges cykelhjelm til hjemmets juniorer er det en god idé at du tager dit barn med på råd. Spørg ind til hvilken cykelhjelm dit barn gerne vil have og hvilken farve og stil din juniorer har i tankerne.

Det er nemlig ikke helt lige meget hvilken hjelm der bliver valgt, for er det noget at du kan være sikker på, så er det at en præteenager helt bestemt har sin helt egen mening om hvad der er smart.

Valget falder dog oftest på en skaterhjelm. Skaterhjelme er nemlig en god allround hjelm der kan bruges til flere forskellige aktiviteter. Vigtigst for juniorer er det dog at skaterhjelme er ret seje!

Dit barns ønske for en ny cykelhjelm er ikke helt lige meget, for jo mere dit barn kan lide hjelmen, jo større sandsynlighed er der for at dit barn rent faktisk vil bruge sin hjelm.

Nutcase cykelhjelme er børnenes favorit

Nutcase er netop en skaterhjelm som mange børn falder for. Hjelmenes alsidige design, bløde runde look, samt smarte farver og motiver, møder børnene i øjenhøjde og det tiltaler dem rigtig meget.

Så vores forslag er at når du skal præsenterer din teenager for et udvalg af forskellige cykelhjelme, så start ud med at vise dit barn de fine Nutcase cykelhjelme der findes. Nutcase vil med sikkerhed vække begejstring og du har deres opmærksomhed fra start af

Nutcase Little Nutty er til børn

Der findes et hav af fede Nutcase cykelhjelme, men det kan være svært at spotte hvilke Nutcase cykelhjelme der er til børn og hvilke Nutcase hjelme er ikke er til børn. Derfor får du her et godt fif.

De Nutcase cykelhjelme der henvender sig til børn er den model der hedder Little Nutty. Little Nutty betyder en lille smule skør, hvor Nutcase groft oversat betyder tosse, særling eller skør – alt ment på en sjov og positiv måde. For hvem er ikke en smule skør. At være helt normal, er da kedeligt, er det ikke?

Little Nutty er fremstillet særligt til aktive børn i voksealderen. Det betyder at designet af hjelmen kan holde til lidt af hvert. Derfor er Little Nutty godkendt til cykler (selvfølgelig), løbehjul, bmx, samt rulleskøjter. Det er så dejligt med en hjelm der kan bruges til flere aktiviteter.

En af grundene til at Little Nutty er perfekt til de ovenstående aktiviteter, er at modellen beskytter hovedets særlig udsatte steder. Det er steder som; nakke, pande, samt tindinger. Altså steder hvor dit barn virkelig kan komme alvorligt til skade hvis uheldet skulle være ude. Det er derfor rart med en cykelhjelm man virkelig kan stole på.

Lille Nutty fra Nutcase er en fin børnemodel som kom frem nogenlunde samtidig med Nutcase generation 3. Det er blot junior-udgaven af den model.

Modellen findes med flere forskellige designs, samt farver og der er helt sikkert en hjelm der passer til alle.
Det er ikke alle Little Nutty designs der får lov at blive på markedet i længere tid af gangen. Har du og dit barn derfor en Little Nutty skaterhjelm i kikkerten, skal i slå til hurtigt, for det kan være at hjelmen bliver taget af markedet hurtigere end du regner med.

Er du meget prisbevidst og venter du tit på at de ting du gerne vil have kommer på tilbud, så vil vi blot lade dig vide at du her på siden altid kan få vist de billigste Little Nutty cykelhjelme.

Derfor skal du vælge en cykelhjelm fra Nutcase til dit barn

Måden Little Nutty er bygget op på, beviser bare at der er blevet brugt mange kræfter på at fremstille en god og sikker cykelhjelm. Ved første øjekast ser børnehjelmen fra Nutcase meget normal ud, men selve hjelmkonstruktionen er utrolig fascinerende og ikke mindst unik.

Der er blevet tænkt sikkerhed, komfort og lethed ind ved skabelsen af junior-hjelmen Little Nutty. Hjelmens ydre skal, samt inderste skum-skal er nærmest støbt sammen. Det gør at hjelmen er utrolig modstandsdygtig over for ekstra hårde slag, hvilket selvfølgelig er utrolig betryggende at vide. Denne måde at fremstille cykelhjelme på gør også at hjelmen er dejlig let og luftig at have på.

Så for at besvare spørgsmålet om hvorfor du skal vælge en børnehjelm fra Nutcase er det af den simple grund at det er en sikker hjelm hvor kvaliteten er i top.

Kvalitets hjelme til fornuftige lave priser

Hvis der er noget amerikanerne kan, så er det at lave cykelhjelme. Nutcase er et amerikansk mærke som efterhånden er ved at være verdenskendt.  

Vi er især glade for Nutcase cykelhjelme her i Danmark. Flere og flere vælger den flotte runde skaterhjelm og hjelmen er blevet en yderst populær pendler hjelm.

Så som du kan høre er det et cykelhjelmsmærke der virkelig har meget at byde på. Så skal du give dit barn en god start, så bør du helt sikkert vælge en Little Nutty hjelm fra Nutcase.

Vi holder dig opdateret Vi er cykelhjelmsnørder med stort N og er især vilde med Nutcase cykelhjelme. Skal vil du derfor se de nyeste Nutcase cykelhjelme, skal du altid kigge på vores hjemmeside. Vi holder siden opdateret hele tiden og vi glæder os til at vise dig hvad Nutcase har i ærmet til næste generation.

Er du bange for at gå glip af noget? Så er du mere end velkommen til at skrive dig op til vores nyhedsbrev, så skal vi nok sende dig en mail ligeså snart der er kommet nye og spændende designs, samt billige Nutcase cykelhjelme på tilbud.