Nutcase Zone

Nutcase Zone cykelhjelm, er den klassiske skaterhjelm i flotte afdæmpede farver. Nutcase Zone justeres med puder, hvor der følger sæt med i forskellige tykkelser.  Nutcase Zone er en rund hjelm med en rigtig god pasform og fin udluftning, der sikre at du får kold luft til hovedet, selv om du cykler eller skater meget.
Hvis du gerne vil have en hjelm med lidt flere farver på, kunne Nutcase Gen3 måske være en mulighed

Viser et enkelt resultat

Nutcase zone er en perfekt cykelhjelm

Findes der overhovedet en perfekt cykelhjelm tænker du måske. Vi må simpelthen være dig svar skyldig, men vi ved at en Nutcase Zone hjelm er det tætteste på en perfekt hjelm du overhovedet kan komme.

Hvorfor er Nutcase Zone så perfekt? Det er den fordi den har alt det de fleste cyklister er på udkig efter når de skal vælge en ny hjelm.

Nutcase Zone har et utrolig flot design. Hjelmens bløde, matte overflade gør den utrolig tiltalende, samtidig med at selve hjelm-modellen har utrolig meget at byde på.

Zone fra Nutcase er nemlig både let, luftig og utrolig komfortabel og det er netop tre ting vi cyklister især ønsker at vores cykelhjelm skal være.

Er du stadig ikke overbevist? så hæng på, så skal vi med glæde give dig en ekstra god grund til at vælge en Nutcase cykelhjelm

Moderne skaterhjelm i unikke farver

Selvom Nutcase Zone er en skaterhjelm så er modellen faktisk en god allround hjelm, der kan bruges til stor set alle slags cykel- og rulle relaterede aktiviteter, hvor det kræver at du har hjelm på.

Mange vælger en Nutcase Zone cykelhjelm som deres foretrukne pendler-hjelm, alene af den grund at hjelmen er så utrolig behagelig at have på og ikke mindst har et flot udseende der passer til alt slags beklædning.

Hjelmen er langt fra kedelig at se på og det er bare én af de ting vi kan takke Nutcase for. For Nutcase har nemlig valgt at fremstille Nutcase Zone i unikke farver, som passer til enhver smag. Du kan få den klassiske Nutcase Zone i sort, Nutcase Zone i rød, Nutcase Zone i turkis og Nutcase Zone i grå.

Alle farverne er utrolig klædelige. Dog må vi indrømme at den pinke version, samt turkise version henvender sig mere til den yngre generation. Voksne vælger for det meste cykelhjelme i neutrale farver såsom sort.

En god hjelm der beskytter hovedets mest udsatte steder

Nutcase firmaet er flere år om at udvikle deres cykelhjelme og det er de alene af grund at Nutcase hjelme der kommer fra deres fabrik, skal være blandt de sikreste på markedet.

Det samme var gældende da Nutcase Zone så dagens lys. Zone er nemlig lavet på en helt særlig måde, så hjelmen sidder så korrekt at den har mulighed for at kunne beskytte hovedets mest udsatte steder.

Det er blandt andet derfor at Zone modellen er blevet godkendt som både cykelhjelm og skaterhjelm, fordi hjelmen kan beskytte hovedet i flere forskellige situationer.

Når man skater, så kører man oftest på ramper og steder hvor man kan falde og slå sig rigtig voldsomt. Da Zone beskytter nakke, tindinger og pande, så er man ekstra godt beskyttet, i de lidt mere ekstreme aktiviteter.

Hvis du f.eks. kører på BMX cykel eller rulleskøjter, vil du nogen gange kunne køre så stærkt at du ikke når at tage fra hvis du styrter. Det er derfor du skal vælge en hjelm du kan stole på – og det kan du bestemt med en Nutcase Zone cykelhjelm.

Nutcase Zone henvender sig til voksne og større børn

Nutcase er primært en voksen hjelm, men det er tydeligt at se at hjelmen også henvender sig til den yngre generation. Alt efter hvor stort et hoved dit barn har, er Zone helt sikkert en hjelm som dine børn vil kunne overtales til at bruge.

Mange større børn vælger en Nutcase Zone fordi den er super sej og da mange større børn er kommet i en alder hvor tingene gerne må være både moderne og smarte, er det ikke helt uden grund at valget vil falde på en Nutcase Zone.

Zone er en god hjelm til børn, for som du læste i afsnittet ovenover, så er det en hjelm der beskytter hovedet rigtig godt. Derudover er Zone en sikkerhedsgodkendt lhjelm der lever op til de krav der idag er til cykelhjelme.

De sikreste hjelme kommer fra Nutcase

Som sagt er Nutcase Zone sikkerhedsgodkendt og det er faktisk gældende for alle de hjelme der kommer fra Nutcase.

Vi siger ikke at man altid skal vælge hjelme der kommer fra USA. Men som de fleste ved kan amerikanerne sagsøge hinanden for de mindste ting i USA. Det er derfor at Nutcase, som producent i USA, være ekstra sikker på at hjelme der bliver sendt ud på markedet er så sikre som de selv mener de er.

Nutcase er en seriøs virksomhed som virkelig sætter en ære i at skabe et produkt der kan redde menneskeliv. Derfor vil vi til enhver tid foreslå dig at vælge en Nutcase Zone cykelhjelm.

En fornuftig hverdagshjelm med en god komfort

Nu har vi snakket en masse om sikkerhed, men det er mindst ligeså vigtigt at hjelmen man har på sidder godt og behageligt på hovedet. Vi har været lidt inde på det, men Nutcase Zone modellen er en let og komfortabel hjelm at have på.

Betyder lethed noget i forhold til sikkerhed? Nej det gør det ikke. Selvom en hjelm er utrolig let, så mister den ikke sin evne til at beskytte dit hovede og kan derfor sagtens aflede de slag der nu end måtte komme ved eventuelle fald.

Nutcase er super innovative at de kan skabe hjelme der både er lette samtidig med at de yder den bedst mulige beskyttelse.

At en hjelm er let betyder virkelig meget, for har du en stor klodset hjelm på hovedet, der er tung og træls, så har du ikke særlig meget lyst til at have hjelmen på. Er hjelmen derimod så let og behagelig at du knap nok mærker at du har den på, så er sagen en helt anden.

Inde i Nutcase Zone hjelmen sidder der en masse puder. Puderne gør at hjelmen kommer til at sidde godt og komfortabelt på dit hovede.

Juster størrelsen på din hjelm med bløde puder

Nutcase Zone cykelhjelmen er fremstillet uden skruejustering i nakken. Men det betyder ikke at du ikke kan justerer hjelmens størrelse. Med hjelmen får du nemlig en masse puder i forskellige størrelser, så du kan sætte de størrelse puder i hjelmen som du ønsker.

Det er en smart måde der gør at du kan få hjelmen til at sidde endnu bedre end hjelme med skruejustering. Det kan du fordi du har mulighed for at sætte puder i siderne af Zone hjelmen så du kan få hjelmen til at sidde ekstra behageligt og sikkert.

Du kan vaske puderne i hånden når puderne engang trænger til det.