Metroride

Metroride hjelmen fra Nutcase er en rigtig populær hjelm med god udlufting og en behagelig stof skygge som kan tages af og monteres med velcro efter behag. Metroride hjelmen lever op til de strengeste krav inden for cykelhjelme, og du kan derfor være sikker på at dit hoved er godt beskyttet, uanset om du vælger en af hjelmene med mange farver, eller du mere er dit en afdæmpet sort Metroride.

Viser alle 2 resultater

Den ultimative city-hjelm

Cykelpendleren bruger mange timer på sin cykel hvert år og flere danskere vælger cyklen frem for bilen. Er du en af dem der cykler til og fra arbejde hver dag, så kender du sikkert vigtigheden at have en god hjelm der sidder behageligt.

Nutcase Metroride er i den grad det man kan kalde en cityhjelm. Idéen bag den smarte Nutcase Metroride cykehjelm var nemlig at skabe en pendler hjelm der passede perfekt til kørsel i byen.

Hvad er det lige der gør at Metroride hjelmen er særlig egnet til bykørsel? Det skal vi nok uddybe nedenfor.

Med en Nutcase Metroride er pendleren i fokus

De fleste af de cykelhjelme som Nutcase fremstiller er udelukkende allround skaterhjelme der kan bruges i flere forskellige sammenhæng. Både til hverdag, til en tur ud på rulleskøjterne eller til en længere tur ud i det blå.

Men da der er flere der vælger cyklen i hverdagen til forskellige gøremål, valgte Nutcase at gå all-in og skabe en hjelm der henvender sig til lige netop hverdags cyklister.

Nutcase gik i gang og fik et par idéer på tegnebrættet og det der kom ud af det var netop den fantastiske Nutcase Metroride cykelhjelm.

Metroride er flot, komfortabel og utrolig let

Nutcase Metroride er en flot hjelm som man virkelig har lyst til at have på. Hjelmen er utrolig smal og har en super smart skygge. Derudover har Nutcase Metroride slidstærke stropper, samt et magnetisk spænde.

Har man først har haft en cykelhjelm med magnetisk hagespænde, så ønsker man bestemt ikke at vende tilbage til de gamle cykelhjelme med det klassiske klik-spænde igen. Det er nemlig super dejligt med et hagespænde der er nem at åbne og lukke.

Metroride fra Nutcase er det perfekte valg

Metroride hjelmen er utrolig komfortabel at have på. Metroride virker langt fra klodset og så har den en blød overflade der bare er super lækker at røre ved. Sikkerheden er i top og designet er spot on. Metroride er en drømme hjelm fra mange cyklister.