Little Nutty

Nutcase Little Nutty er hjelmen til de lidt større børn. Little Nutty passer normalt til børn mellem 4 og 12 år, men det er som altid vigtigt at du måler barnets hovedstørrelse, inden du beslutter dig for hvilken Nutcase cykelhjelm du skal vælge.  Alle Little Nutty hjelmene kan bruges til børn med hovedmål mellem 48 cm og 52 cm. Hjelmen justeres i størrelse via det smarte nakkespænde, som gør det nemt for barnet selv at tilpasse størrelsen.

Viser alle 21 resultater

Nutcase cykelhjelme til børn – Godkendte hjelme til skarpe priser

Det skal ingen hemmelighed være at vi elsker Nutcase her på siden, og vi syntes derfor at det er super fantastisk at Nutcase fremstiller cykelhjelme til alle aldersgrupper. Nutcase cykelhjelme er nemlig blandt de sikreste på markedet og det er derfor betryggende at vide at lige meget hvilke familiemedlemmer der får en Nutcase cykelhjelm, så er der styr på deres sikkerhed.

Det er især vigtigt at finde godkendte og sikre cykelhjelme til børn, da de jo af natur har mere krudt i nummeren end vi voksne har og der derfor er en større chance for at de kan vælte på deres cykel.

Med en Nutcase cykelhjelm til børn ved du at dit barns sikkerhed er i de bedste hænder og at du kan sende dit barn sikkert afsted på sin cykel med god samvittighed.

Little Nutty fra Nutcase er det sikreste valg

Der findes en masse forskellige cykelhjelme til børn og det er lige før du kan købe en cykelhjelm i din lokale Netto. Men bare fordi det er en cykelhjelm er det ikke sikkert at hjelmen lever op til de krav der er til en god og sikker børnehjelm.

Led derfor udelukkende efter børnehjelme der er CE EN 1078 godkendte. Det er ikke helt ligemeget om dit barns hjelm har denne markering, hjelme med den slags mærke har nemlig gennemgået en masse tests for at kunne blive godkendt.

Nutcase Little Nutty til børn er godkendt og en hjelm du derfor trygt kan regne med.

Nutcase børnehjelme – sikkerhed og sjovt design

Det kan være svært at finde den helt rigtige børnehjelm, men det kan være mindst lige så svært at få overtalt dit barn til at bruge hjelmen.

Vi vil her på Nutcasecykelhjelm.dk derfor forslå dig at du tager dit barn med på råd. Eller også skal du finde en hjelm med lige netop det design du mener er mest tiltalende for dit barn.

Netop det med design er en vigtig faktor når der skal vælges cykelhjelm. Little Nutty bliver fremstillet med en masse forskellige designs, farver og mønstre og der er derfor nok at vælge imellem. Nutcase er netop kendt for at fremstille sjove hjelme med de vildeste designs.

Børnehjelm med magnetspænde

Little Nutty er ikke bare en sikker hjelm med sjovt design, det er også en hjelm hvor Nutcase virkelig har tænkt over funktionaliteten.

Nutcase Little Nutty har nemlig et magnetisk hagespænde, der gør at det er nemt at åbne og lukke hjelmen. Det gør det super nemt for dig som forældre at kunne åbne dit barns hjelm hurtigt hvis i har travlt en morgen.

Det bedste ved det hele er at du undgår at dit barn får sin hage i klemme når hjelmen skal lukkes. 

 

Little Nutty henvender sig til børn fra 1-5 år

Børn er altid aktive og elsker leg og ballade. Det bliver sikkert også til mange ture ud på løbecyklen eller en tur på den trehjulede. Børn i alderen 1-5 år har ikke altid helt styr på deres balance og det er også en alder hvor børn hurtigt kan blive distræt. Så hvis der sker noget spændende, kan børn godt komme til at overse en kantsten og så kan de meget hurtigt komme til at vælte.

Det er derfor utrolig vigtigt at børn i denne aldersgruppe bruger cykelhjelm.

Med en Little Nutty cykelhjelm er der giver plads til bevægelse. Hjelmen beskytter nemlig hovedet de steder hvor dit barn er mest udsat og modtagelig over for eventuelle slag ved der kan ske ved fald.

Little Nutty er en hjelm som børn elsker at have på

Lad os gå lidt mere i dybden med hvorfor Little Nutty er så fantastisk en hjelm.

Hvis vi først og fremmest kigger på hjelm konstruktionen kan vi se at den teknologi der er blevet brugt, gør at hjelmen virkelig kan tage imod hårde slag uden dit barn komme noget til.

Little Nutty er en in-mold cykelhjelm. Det vil sige at den ydre og indre del er limet, eller støbt sammen, hvilket gør hjelmen mere stødabsorberende, så hjelmen kan aflede kraften fra slaget.

Derudover har Little Nutty bløde slidstærke stropper og et rundt design der gør at hjelmen sidder perfekt på hovedet. Hjelmen er let, luft og rigtig behagelig at have på.

Sammen med et super smart udseende har denne hjelm alt et barn overhovedet har brug for.

Nutcase Little Nutty er en god og solid cykelhjelm som man kan regne med.