Hos Drewsen kan du få sanser på flere niveauer

Dine sanser får hele tiden impulser fra dine omgivelser. Så det er vigtigt at du bevæger dig i stimulerende omgivelser for at du får udviklet og brugt dine sanser. Det vil åbne horisonterne for dig og give dig nye muligheder. Et sted hvor du kan få stimuleret dine sanser er hos Drewsen.

Livsstil og spisehus

Drewsen, der findes i både Silkeborg og Odense, og begge steder i smukke omgivelser, er stedet for dig, der vil have nye sanseindtryk for både noget visuelt, noget til ørene og så også smagssansen. For du kan nemlig også spise hos Drewsen Har du bruge for en sanseoplevelse, så kan du få den her

Bang & Olufsen i historiske omgivelser

I de to Drewsen huse er det muligt at opleve det topmoderne Bang & Olufsen i nogle meget smukke og topmoderne omgivelser. Bang & Olufsen er for mange indbegrebet af kvalitet og lækkert design. Produkterne fra den danske virksomhed er stilrene og med til at give t rum en sanselighed i særklasse. Hos Drewsen kan du opleve Bank & Olufsen i henholdsvis det skulle gamle Rådhus i Silkeborg, en fredet bygning, og i den gamle bank i hjertet af Odense. Begge dele er bare kræs for dine sanser.

De fantastiske produkter

Der er ingen tvivl om at produkterne fra Bang & Olufsen er noget helt specielt. Det er design og kvalitet lige meget om det er højtalere, musikanlæg eller TV du gerne vil se på. Du kan blive inspireret, også af de såkaldte multirum, hvor der er tænkt en helhed ind i indretningen. Virkelig noget der kan påvirke sanserne.

Smagssanserne skal også stimuleres

Smagssansen er vigtig. Dem kan du også få stimuleret hos Drewsen. Det er nemlig at nyde mad og drikke i stor kvalitet og dermed yderligere udvide din horisont hos Drewsen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*