Nyt design: Sådan ser de nye Nutcase little Nutty ud

Vi følger nøje med i hvad der sker på Nutcase Helmets instgram for tiden, for lige siden vi så at Nutcase meddelte at der kommer en helt ny model, har vi ventet spændt på at få at vide hvornår den nye Nutcase Vio, kommer til Danmark.

Nutcase Vio lader endnu vente på sig, desværre, men en anden ting vi så, var flere billeder af Nutcase Little Nutty, med nye og spændende designs.

Har i ikke selv været inde på Nutcase Helmets Instagram, så kan i her få en forsmag på hvordan hjelmene ser ud.

Little Nutty design ano 2020

Det tydeligt at se at de nye designs henvender sig til årstiden. De kommer i mange unikke farver og designs, der mest af alt virker sommer agtige.

Ved første øjekast ser det umiddelbart ud til at der er flest Little Nutty Nutcase hjelme der henvender mest til drenge.

Selvom der ikke rigtig er noget der hedder drenge farver og pige farver, så vil vi alligevel tillade os at sige at design mæssigt går det i den mere maskuline retning.

Nutcase cykelhjelme til både drenge og piger

Grunden til at vi mener at de forskellige designs henvender sig mest til drenge, kan vi illustrerer for dig nedenfor.

Som du kan se billederne ovenfor er det f.eks. nyt design med en gravko, samt en Little Nutty der ligner en vaskeægte viking.

Det er super smarte design som selvfølgelig, ifølge vores mening, kan bruges af både drenge og piger. Den guldfarvede vikinge hjelm er en af vores fortrukne designs. Den er super smart og giver et frisk pust.

Sjove hjelme til aktive børn

Nutcase skaber udelukkende cykelhjelme der giver plads til bevægelse. Little Nutty er en allround cykelhjelm der kan bruges til når dit barn er ude at rulle på rulleskøjter, er ude og tøffe rundt på sin løbecykel eller er ude og cykel sammen med mor og far.

Udover at skabe gode og børnevenlige cykelhjelme, formår Nutcase at forny sig og lave nye og sjove designs der følger med tiden, hvilket gør at børn oftest selv vælger en Nutcase hjelm når der skal vælges ny hjelm.

De fine nye design kommer i lyse farver og er utrolig enkelte og pæne i forhold til hvad Nutcase plejer at designe deres hjelme med. Det er meget tidsvarende og moderne.

Nye Nutcase hjelme til voksne

På Nutcase instagram er det udelukkende billeder af Little Nutty og den nye Nutcase Vio hjelm der er at finde. Men på et af de billeder der er blevet offentliggjort af de nye Little Nutty designs, kan man også skimte en voksen/teenage hjelm , Nutcase GEN3. Så mon ikke der kommer nye GEN3 hjelme i 2020 også. Du kan selv vurderer hvad du tror, ved at se på billedet nedenfor.

Det var alt vi havde for nu, men vi vil selvfølgelig gøre vores for at holde dig opdateret vedrørende nye designs.