Vil Nutcase KUN fremstille hjelme med MIPS i 2020?

Det er kommet os for ører at Nutcase har i sinde at gå all in med at producere cykelhjelme med MIPS teknologi og hvad vi har forstået vil de stoppe produktionen af hjelme uden MIPS.

Om det er sandt ved vi ikke, dog kan vi se at der ihvertfald er et par enkelte MIPS Nutcase hjelme iblandt de nye Little Nutty designs (cykelhjelme til børn).

Noget tyder på at Nutcase så småt er ved at gå væk fra at skabe almindelige hjelme og istedet ønsker at fremstille hjelme med MIPS teknologi.

Derfor skal du vælge en Nutcase cykelhjelm med MIPS!

Hvis der er hold i rygterne er vi mere end henrykte her på siden. MIPS er nemlig en sikker teknologi som øger din sikkerhed i trafikken endnu mere. Derudover vil Nutcase MIPS kunne hjælpe med at forbygge hjernerystelser, hvilket gør MIPS til en endnu mere fantastisk opfindelse.

Sidder du og tænker “hvad i alverden er MIPS?“, så skal vi med glæde komme med en kort introduktion; MIPS er en ekstra skal der sidder inderst i cykelhjelmen. MIPS skallen er gul og meget genkendelig. Det MIPS skallen gør, er at bevæge sig med dit hovedes bevægelser. Så hvis du falder og slår hovedet mod jorden, så tager selve hjelmen af fra slaget, samtidig med at MIPS skallen lader hovedet bevæge sig MED slaget. På den måde bliver selve kraften fra yderligere ledt væk fra hovedet.

Det er en virkelig smart og vigtig teknologi, så der er ikke noget at sige til at Nutcase kunne have lyst til at satse ekstra meget på Nutcase hjelme med MIPS.

Der vil dog være den ulempe at cykelhjelme med MIPS teknologi koster mere at fremstille end hjelme uden MIPS. Så priserne på Nutcase cykelhjelm kan stige og så er det ikke sikkert at alle cyklister kan være med økonomisk.

Men med så meget ekstra sikkerhed som MIPS hjelme giver, kan det næsten ikke betale sig andet end at anskaffe sig en Nutcase cykelhjelm med MIPS.

Nutcase cykelhjelme med MIPS

Hvordan genkender man egentlig en Nutcase hjelm med MIPS teknologi? Det gør du ved at kigge efter det gule MIPS mærke der sidder i nakken.

Alle cykelhjelme med MIPS teknologi har nemlig et gult MIPS mærke i nakken af hjelmen. Derudover kan du som før nævnt kende MIPS hjelme ved at kigge inde i selve hjelmen hvor den gule MIPS skal sidder. Dog kan skallen være sort eller grå, i enkelte hjelmmærker, men det mest normale er at skallen er gul.

Nutcase hjelme med Mips til børn

I forgående blogindlæg kunne du se at der kommer nye Nutcase Little Nutty cykelhjelme snart. Der så vi også at der ihvertfald er to hjelme der kommer med MIPS. Så vi venter spændt på at se alle de nye Nutcase hjelme der vil blive præsenteret.

Børn er super aktive og de fleste børn er ikke bange for at kaste sig ud i vild kørsel på deres cykler. Det kan resultere i et par rigtig hårde fald og det er derfor at dit barn skal huske at bruge cykelhjelm.

Overvej om den næste cykelhjelm dit barn skal have, skal være en hjelm med MIPS. Det er som sagt en meget mere sikker teknologi som kan skåne børn for hjernerystelser og andre følger af et hårdt slag i hovedet.

Det var alt vi havde af saftige rygter i denne omgang, men vi skal selvfølgelig nok holde dig opdateret.