Afgørelse: Nutcase GEN3 Blackish er den bedste Nutcase hjelm!

Vi har undersøgt sagen og har fundet ud af hvilken Nutcase cykelhjelm kunderne bedst kan lide.

Vi har forhørt os hos flere cykelforhandlere og webshop og svaret er det samme: Nutcase GEN3 er STADIG den mest solgte Nutcase cykelhjelm. Nutcase GEN3 ramte markedet i 2015/2016 og er altså stadig kundernes favorit.

Cykelhjelm Nutcase GEN3 Super Solids Blackish
Det er denne fantastiske hjelm der er tale om.

Sort Nutcase hjelm med en lys fremtid

GEN3 er altså en klassiker der kun bliver bedre med årene. Er hjelmen så stadig ligeså sikker som de nyeste modeller og der er svaret helt klart JA! Modellen er super sikker og er en af de skaterhjelme der beskytter alle de rigtige steder.

Der er særligt en farve som kunderne er vilde efter at få fingrene i og det er Nutcase GEN3 Solidt Blackish. Den flotte matte sorte hjelm er altså også bare en fryd for øjet!

Nutcase Blackish er hjelmen kunderne kommer tilbage efter

Faktisk er kunderne så glade for hjelmen at de vælger at købe selv samme hjelm, model og farve igen, for at være sikker på at de får en ligeså god hjelm som de havde før.

Måske er det vanens magt eller også er det fordi kunderne er så bevidste om hvor sikker Nutcase hjelme i virkeligheden er.

Det var alt vi havde for denne gang. Vi syntes bare at det var en sjov opdagelse at finde ud af hvilken Nutcase hjelm der er den mest solgte.