Nye babyhjelme fra Nutcase

Nutcase har gang i en masse projekter og det går så stærkt at vi har svært ved at holde det fulde overblik. Nu er der atter nyt og denne nyhed kan allerede bestilles via Nutcase Helmets egen hjemmeside.

Vi er spændt på hvornår baby Nutty kommer i handel herhjemme i Danmark og hvor mange af de forskellige designs som de forskellige butikker vælger at forhandle.

Her er de nye Baby Nutty

Seks nye design er blevet præsenteret på Nutcase’s egen hjemmeside. Det er seks forskellige designs der alle er super smarte.

Der er lidt til enhver smag og vi glæder os over at der er kommet mange flere designs end sidst.

Herhjemme i Danmark har forhandlerene ikke gjort det vilde ud af at få baby Nutty hjelme i flere forskellige slags design. I mange år har det faktisk være de samme 3-5 stykker. Med undtagelse af enkelte modeller der kom sidste år med MIPS.

Nu vi snakker om MIPS så ser det ud til at man kan ane noget gult inde i selve hjelmene. Det er gældende for alle seks modeller. Så måske vi havde ret i et af vores forgående indlæg, at Nutcase i år satser ALT på kun at lave hjelme med MIPS.

Hvis vi tager et nærmere kig på de forskellige designs så er der ikke sparet på farverne. Det er især blå og røde farver som Nutcase har valgt at bruge. Hvilket er lidt sjovt, da vi jo i et forgående indlæg har set at de nye Little Nutty junior modeller, ser ud til at komme i lidt mere sarte farver.

Samme sikkerhed – nye designs

Selvom Nutcase baby hjelmene har ændret farver og design, er det stadig den gode og MEGET sikret baby Nutty model som vi kender. Hjelmen er udviklet helt særligt til babyer og er blandt de bedste baby hjelme på markedet.

Modellens runde design gør at den er perfekt hvis dit barn sidder i cykelstol.

Modellen beskytter panden, tindinger og nakken, hvis du skulle være uheldig at styrte.

Det bedste ved Baby Nutty er at man har en cykelhjelm man ved man kan regne med og som man kan sætte sin tillid til, så man er 100% sikker på at ens baby får den bedst mulige beskyttelse i trafikken.